Featured Image

Vi Er Fædre


Event Details

Dato: 23. oktober 2020
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2020

Vi er fædre er historien om tre drenge som efter at have kravlet lidt, lærte at gå og på den måde fandt ud af, at livet er en fest. Bedst som de hver for sig gik og troede, at de var ved at blive voksne, løb de lige durk ind i hinanden. Det slog gnister og der opstod et helt fantastisk kæmpebrag som endnu ikke har lagt sig. Det er faktisk så vildt at man i de tætte kredse omkring fædrene, taler om the 2nd Big Bang.

I mere end fem år har drengerøvenes genfødsel resulteret i utallige koncerter på Sjælland, Fyn og fastlandet, hvor publikum er blevet blæst forover, bagover, til den ene side og til den anden for til sidst at levitere med et vanvittigt smil på læben og en råben og skrigen efter mere. Mere rock, fis og ballade, mere af det der gør os glade. Melodier med velvalgte ord og med kant. Livet er her lige nu og det skal leves ja det skal du.

Så kom i Vershuset og mød den mørke vintertid med et smil, der lyser op indtil jul og få energi til at stå imod med. Livet er lykken – vores skjold er musikken.

VI ER FÆDRE er:
Martin Lundby Haupt – bas, vokal og høje knæløft
Thomas Frank Povlsen – guitar, vokal og fuld fart frem
Peter Kjærulf Sommer – trommer, vokal og vildtunderlig vildskab

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 80 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 100 kr.

Unummererede siddepladser