UDSOLGT: Moonjam


Event Details

Dato: 24. oktober 2020

Tid: 20:00

Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

2020

Pop-tryllerier, musik-magi for ører og øjne, krop og sjæl. Sådan kunne man godt beskrive fænomenet MOONJAM…

Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne, men har du været til en Moonjam-koncert, så vil du vide, at det der opstår live, lige nu og her, lige i dette uendelige øjeblik, hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere spiller med ekvilibristisk ekspertise og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage dig på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i dit inderste følelsesregister.
Nostalgi, melankoli, glæde, lykke; en dans og syng-med-oplevelse, der bare sætter sig smukt i din bevidsthed, et musikalsk minde du ikke vil være foruden…!

Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, ikke mindst i løbet af de sidste 5-6 år – med mere end 60 koncerter om året – hvor de har banket Moonjam op under stjernerne igen. Moonjam er nærmest større og vildere end dengang hvor sange som Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv. osv, blev til.

Der skal være plads til begejstring, og med et “action-packed” sceneshow der virkelig er i bevægelse, så tæller hver en kvadratmeter, når der danses og performes…

Bobby Ricketts sax,
Rasmus Kærså bas/vox,
Morten Kærså vox/keys,
Maibrit Olesen vox

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 190 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 210 kr.

Unummererede siddepladser