Featured Image

Die Herren


Event Details

Dato: 4. september 2020
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2020

Die Herren og U2’s musik har fulgtes ad siden 1991 – og mere end 2000 koncerter vidner om at det har været et meget stærkt og holdbart makkerskab.

Det bliver igen en koncert med energi og power – og publikum inviteres som altid inden for i Die Herrens univers, og opfordres til at blive en del af Die Herrens måde at udtrykke en stor og dybfølt tak til både U2 og til det helt unikke og vedholdne publikum som har været med de mange år, Die Herren har været en del af den danske live- scene!

U2’s sange virker allerbedst live. Det er der, de virkelig viser deres store styrke og kommer til sin ret og som gør, at de stadig, selv efter snart 40 år, kan bevæge og gøre indtryk på mange mennesker.

Die Herren har i kraft af sine mange år med sangene bevaret U2’s ånd og givet dem deres eget udtryk og identitet, så man behøver bestemt ikke være den store U2-fan for ikke at få en ægte koncertoplevelse med.

Alle de største U2-sange fra de sidste 40 år. Præsenteret med Die Herrens specielle
humor, drive og musikalitet.

Dørene åbnes 20.00 – Koncertstart 21:00

Pris 210 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 230 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.