Featured Image

Infernal


Event Details

Dato: 2. november 2017
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Spillestedet Vershuset
2017

Den første torsdag i november bliver en mindeværdig dag for Spillestedet Vershuset. Det er dagen hvor Infernal lægger vejen forbi Grønnegade og Spillestedet Vershuset.

I år tager en af de mest konsistente og dynamiske duoer i den dansk musik, Lina Rafn og Paw Lagermann, på 20-års jubilæumsturné, hvor de i form af deres selvskabte partymonster Infernal, vil præsentere publikum for et hårdt pumpende energisk show med en vanlig fandenivoldskhed.

Det bliver festligt, det bliver vanvittigt og gruppen har valgt at døbe det#InfernalRiverPissetNed tour. Det bliver det vildeste Infernal show sprængfyldt med power, der fra første anslag fanger folk og river dem rundt.

Infernal har designet et show, der viser den lange rejse de har været på til dato. De vil hylde deres publikum, der år for år har stået trofast foran scenen siden 1997, hvor det hele startede med numre som “Sorti de L’enfer” og “Kalinka”.

Siden har Lina og Paw været insisterende uafviselige med op mod 30 single-udgivelser, fx ”Ten Miles” og ”From Paris to Berlin”, der alle på fornemste vis medvirker til at en Infernal koncert kan virke som et overflødighedshorn af hits.

Pris 230 kr. + forsalgsgebyr – ved indgangen 250 kr.

Dørene åbnes kl. 19.30

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.