Michala Petri & Lars Hannibal


Event Details

Dato: 26. februar 2022

Tid: Dørene åbnes 20:00

Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved

2022

Petri/Hannibal har i 30 år været en fast del af det internationale og danske musikliv. Siden 1992 har de spillet over 2.000 koncerter i hele verden, spændende fra New Yorks Lincoln Center, Shanghai Concert Hall, Suntory Hall i Tokyo og Londons South Bank til små koncerter i intime rammer.

Et af deres særkender har altid været en kombination af højeste musikalske niveau og en ligefrem og uhøjtidelig koncertform. Ud fra den tanke at klassisk musik er forståelig for alle, kommer de med små introduktioner til det særlige ved de enkelte værker, og programmerne har altid budt på både genkendelighed og udfordringer.

Duoen ser stadig fremad og forfiner og tilpasser med deres erfaring programmerne og koncertoplevelserne til tiden i dag.
På jubilæumsturneen vil man høre et varieret program med kendt og ukendt som bevæger sig rundt i alle stemninger: Let, sørgmodigt, virtuost, alvorligt, meditativt, gammelt og nyt. Fælles for det hele er kommunikationen mellem alle i rummet og oplevelsen af øjeblikket.

Musik af bl.a. Bach, Händel, Vivaldi, Carl Nielsen, Grieg og Piazzolla.

Petri/Hannibal Duo har indtil nu udgivet 8 albums – det seneste er BLUEsom udkom i efteråret med originalkompositioner af Lars Hannibal samt hans arrangementer af danske sange, som også vil blive spillet på programmet.

Duoen har med deres fælles store erfaring udviklet en ligefrem, uhøjtidelig og stærkt kommunikerende koncertform, hvor de med korte introduktioner guider publikum til forståelse af det særlige ved de enkelte værker. Programmet til jubilæumskoncerterne vil holde sig inden for det klassiske. Michala vil spille et bredt udvalg af sine mange typer blokfløjter og Hannibal vil spille både lut og guitar. Programmet vil være varieret geografisk og tidmæssigt og vil som gennemgående temaer have folkemusikinspireret musik fra forskellige lande og ”karakterstykker”.

Programmet henvender sig til alle aldre.

Dørene åbnes 20.00 – Koncertstart 21:00

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr

Unummererede siddepladser