Featured Image

Michala Petri & Lars Hannibal


Event Details

Dato: 26. februar 2022
Tid: 00:00 - 00:00
Sted: Vershuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved
2022

Michala Petri og Lars Hannibal har som duo i 30 år været en fast del af det internationale og danske musikliv. Siden 1992 har de to fantastiske musikere sammen spillet over 2.000 koncerter i hele verden, spændende fra New Yorks Lincoln Center, Shanghai Concert Hall, Suntory Hall i Tokyo og Londons South Bank til små koncerter i intime rammer.

Et af deres særkender har altid været en kombination af højeste musikalske niveau og en ligefrem og uhøjtidelig koncertform, hvor de med korte introduktioner guider publikum til forståelse af det særlige ved de enkelte værker. På jubilæumsturneen vil man høre et varieret program med både kendt og ukendt musik, som bevæger sig rundt i en masse forskellige stemninger: Let, sørgmodigt, virtuost, alvorligt, meditativt etc. Fælles for det hele er kommunikationen mellem alle i rummet og oplevelsen af øjeblikket.

Programmet til jubilæumskoncerterne vil holde sig inden for det klassiske med musik af blandt andre. Bach, Händel, Vivaldi, Carl Nielsen, Grieg og Piazzolla. Michala vil spille et bredt udvalg af sine mange typer blokfløjter og Hannibal vil spille både lut og guitar. Programmet vil være varieret geografisk og tidmæssigt og vil som gennemgående temaer have folkemusikinspireret musik fra forskellige lande og ”karakterstykker”.

Petri/Hannibal Duo har indtil nu udgivet otte album – det seneste er BLUE, som udkom i efteråret 2020 med originalkompositioner af Lars Hannibal samt hans arrangementer af danske sange, der også vil blive spillet, når duoen er på scenen.

Dørene åbnes 20.00 – Koncertstart 21:00

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr

Unummererede siddepladser